Magyarok Spanyolországban

Megismernél Spanyolországban élő magyarokat?
Megbízható magyar szolgáltatót keresel Spanyolországban? 

Magyarként külhonban

A külföldre költözők között két szélsőséges hozzáállás létezik a többi magyarhoz való viszonyulásban. Az egyik típus szinte vakon bízik minden külföldön élő magyarban, hiszen „honfitárs az honfitárs!”. A másik pedig az, aki nagy ívben kerüli a magyar szót, és inkább elnémul, ha külföldön magyar beszédet hall. A Hola Spanyolország oldalon szeretnénk megtalálni azt a barátságos középutat, ahol megbízható és támogató kapcsolati hálót építhetünk ki. Itt jól működő magyar kisközösségekhez csatlakozhatsz, és korrekt szolgáltatásokat vehetsz igénybe leinformált, megbízható, Spanyolországban dolgozó honfitársainktól – mindezt megfizethető áron!

Hiszen valljuk be, anyanyelvünk összeköt bennünket, és külföldön különösen jólesik egy-egy mélyebb beszélgetés magyarul. Még ha a spanyol, angol vagy német nyelvvel sincsenek gondjaid, néha igazán üdítő tud lenni, ha valakivel anyanyelveden cserélhetsz eszmét. És ki tudja, lehet, hogy egy baráti beszélgetés során találod meg a legjobb tippeket a helyi életről, a legjobb churros lelőhelyet vagy éppen egy új, megbízható barátot! Szóval ne légy félénk, csatlakozz hozzánk, és tedd színesebbé a spanyolországi életedet magyar közösségünk segítségével.

Meséld el a történetedet!

Inspirálj másokat!

Szeretnénk jobban megismerni téged és a Spanyolországba költözésed egyedi történetét! Biztosak vagyunk benne, hogy a te élményeid is értékes inspirációt jelenthetnek mások számára. Meséld el nekünk a kalandjaidat, kihívásaidat és sikereidet! Ha hozzájárulsz, saját neved vagy egy választott becenév alatt részletekben vagy egészében megosztjuk történetedet itt az oldalunkon.

Nincs is jobb módja a tanulásnak és inspirálódásnak, mint valódi, személyes történeteken keresztül. Csatlakozz hozzánk, és segíts másoknak is felfedezni a spanyolországi élet szépségeit és kihívásait!

Sofi & Edina

 

Nyilatkozat

6 + 9 =

Spanyolul tanulnál?

Ha teljesen kezdő vagy, vagy ha már tanulod egy ideje,
akkor is érdemes ellátogatnod az SV Spanyol oldalára!

error: Content is protected !!