Kapcsolatfelvétel

Küldj témajavaslatot!

Ha van témád Spanyolországgal kapcsolatban, amit nem találtál meg kellően kifejtve az oldalon, küldhetsz témajavaslatot! Amennyiben többeket érdekelhet, szívesen utánajárunk a részleteknek és feltesszük az oldalra.

Ha megosztanád velünk személyes történetedet, azt ne ezen az űrlapon küldd el, hanem kattints IDE!

Nyilatkozat

9 + 6 =

Névjegy

Vass Sofi

Vass Sofi

marketing, tartalom, nyelvoktatás

 

Az önálló és hatékony nyelvtanulási módszer kidolgozója. SVSpanyol módszere már sokakat meggyőzött. A spanyol nyelv innovatív tanítása mellett több országváltó tábort szervezett és influencerként is szárnyat bontott a közösségi média több felületén.

Góra Edina

Góra Edina

konzultáció, tartalom, honlapépítés

 

Az  Irány Spanyolország! c. online könyv szerzője. Több országváltó tábor facilitatora Vass Sofi mellett. A kiköltözéssek kapcsolatos gyakorlati információk átadása mellett a beilleszkedést segítő mentális felkészülést is kiemelkedően fontosnak tartja.

Konzultáció kérése

Góra Edinához

Ha kérdésed van és szeretnél személyes konzultációt kérni, van rá lehetőség. 60 perces videóbeszélgetés alatt átvesszük a téged érintő kérdéseket. Ha szeretnél konzultálni, kérlek a foglalás mellé küldd el nekem a kérdéseidet az edina@holaspanyolorszag.hu címre, hogy szükség esetén utána tudjak nézni a témáidnak.

A konzultáció díja: 60 euró, ha nem vagy előfizető. Ha előfizető vagy, 50 euró a konzultációs díj. 

Időpontfoglalás - előfizetőknek

Kérlek olvasd át alaposan a feltételeket!



Időpontfoglalás - előfizetés nélkül

Kérlek olvasd át alaposan a feltételeket!



error: Content is protected !!